نوع مقاله : مقاله پژوهشی
نویسندگان
1 دانشجوی کارشناسی ارشد زراعت، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه گنبد کاووس
2 دانشیار گروه تولیدات گیاهی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه گنبد کاووس
3 استادیار گروه تولیدات گیاهی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه گنبد کاووس
4 دانشیار گروه مرتع دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه گنبد کاووس
5 دانشجوی دکترای فیزیولوژی گیاهان زراعی گروه تولیدات گیاهی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه گنبد کاووس
6 دانشجوی دکترای اصلاح نباتات، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
چکیده
کلیدواژهها